משלוח חינם בקנייה מעל 399 שקלים 


בוצ'ר בלוק מקצועי - קרש חיתוך איכותי למטבח הביתי

קשה לחשוב על מתכון אחד שאינו דורש שימוש כלשהו בקרש חיתוך - בין אם מדובר בסלט, קציצות, מרק או כל מנה ביתית אחרת. כיוון שכך, אחד הכלים השימושיים ביותר במטבח הוא קרש החיתוך. 

מכיוון שיש סוגים רבים של קרשי חיתוך, בגדלים, חומרים ורמות איכות שונות, הדבר מקשה לעיתים על הבחירה בקרש הנכון. זה אולי משמעותי פחות במטבח שאינו פעיל במיוחד, אבל בבתים בהם מבשלים הרבה או כשמדובר בבשלנים חובבים, ברור שיש צורך בקרש חיתוך איכותי ועמיד.


מה זה בוצ'ר בלוק מקצועי?

ראשית חשוב לדעת, שלא מדובר בקרש חיתוך פשוט. בוצ'ר עץ עשוי מעץ איכותי, כמו למשל עץ שיטה, ומיועד במיוחד לחיתוך והכנה של מרכיבים שונים. בניגוד למשתמע משמו, הוא מתאים לשימושים רבים מעבר לחיתוך בשר. הוא מיוצר באופן קפדני ובעל עמידות גבוהה, שמאפשרת לו לעמוד גם במכות של פטיש שניצלים או בחיתוך מאסיבי בסכין כבדה. 


מדוע כדאי לרכוש פלטת בוצ'ר לשולחן?

כאמור, קרש חיתוך הוא מכלי המטבח שנמצאים בשימוש התכוף ביותר. אחרי שמתנסים בעבודה עם בוצ'ר עץ, מבינים עד כמה הוא שונה מקרש חיתוך סטנדרטי, ועד כמה הוא משדרג את חווית הבישול. בין היתרונות העיקריים שלו:

  • איכות - בוצ'ר בלוק מקצועי עשוי מעץ איכותי, מה שמבטיח שישמור על תכונותיו לאורך זמן ויאריך ימים.

  • ידידותיות לסכין - שלא כמו זכוכית או פלסטיק קשיח, עץ הוא חומר רך יחסית. מסיבה זו הוא אינו פוגע בלהב הסכין או מקהה אותו במהירות, גם בחיתוך הדורש הפעלת כוח.

  • בריאות - לעץ יש תכונות אנטי-בקטריאליות טבעיות, מה שהופך אותו לבחירה בטוחה והיגיינית יותר משימוש בחומרים אחרים.

  • אסתטיות - פלטת עץ למטבח היא לא רק אביזר שימושי, אלא גם עיצובי. עץ הוא חומר טבעי ואלגנטי, שמשתלב בכל סוג של מטבח וראוי להצגה לעיני כל.


איך מטפלים בבוצ'ר עץ?

כדי להבטיח את אורך החיים והביצועים האופטימליים של בלוק העץ, מומלץ להשתמש בו כראוי ולבצע את פעולות התחזוקה הבאות באופן שוטף:

  1. שימון העץ בשמן ייעודי לפלטת בוצ'ר, לפני השימוש הראשון ובכל חודשיים-שלושה. את השימון מבצעים בעזרת מטלית רכה וממתינים שהשמן יספג לחלוטין. לאחר מכן מנגבים את שאריות השמן במטלית יבשה. באופן זה, הקרש ישמור על העמידות ועל היופי הטבעי שלו.

  2. ניקוי וחיטוי הקרש בחומרי ניקוי אנטי-בקטריאליים עדינים ומים חמימים, אחרי כל שימוש.

  3. ייבוש הקרש היטב אחרי כל רחיצה, על מנת שלא יספוג נוזלים. על אף שקרשים רבים מצופים בחומר דוחה מים, מומלץ לנגב אותו מיד במקרה שנשפכים עליו נוזלים.

  4. הימנעות מחשיפה ממושכת ללחות, שמש ישירה או חום, על מנת שהקרש לא יתעוות או ייסדק. לכן גם מומלץ לאחסן את הבוצ'ר במקום מוצל, קריר ויבש.

  5. אין להניח על קרש העץ חפצים כבדים או כלים חמים, על מנת שלא ייפגם.


אלמונדס - פלטות בוצ'ר לשפים חובבים ומקצועיים

בין אם אתם בשלנים חובבים או שפים מקצועיים, השקעה בבוצ'ר בלוק תשפר משמעותית את חווית הבישול שלכם. אנחנו ב"אלמונדס" מציעים לכם לרכוש בחנות האינטרנטית שלנו בלוק עץ איכותי מעץ חיטה עמיד, שישרת אתכם במטבח לאורך זמן. בטיפול נכון ועקבי, הבלוק ישמור על יתרונותיו המשמעותיים, ביניהם שמירה על חדות הסכין, תרומה להיגיינה של המזון ואסתטיקה משובבת עין. אין לנו ספק, שמדובר בכלי בישול שלא תתחרטו שהכנסתם למטבח. אם יש לכם שאלות נוספות לגבי הבוצ'ר או כלי מטבח אחרים, נשמח לעמוד לרשותכם בטלפון 054-9198535

 

logo בניית אתרים